Pokaleventyret sluttede efter 94 min.

Tirsdag aften trådte TOF’s Herresenior ind i DBU Pokalturneringen og skulle hjemme på Toksværd Stadion møde Albertslund BS, som topper deres serie 3 række og har sikker kurs mod oprykningen.

På en herlig sommeraften startede TOF bedst og efter få minutters spil lavede Rasmus Pedersen en kanon-kasse til 1-0.

Inden pausen var bøtten dog vendt på 2 fine Albertslund mål og stillingen var derfor 1-2.

TOF’s afbuds- og skadesramte hold brugte deres sidste udskiftningsmulighed allerede i pausen og måtte derfor spille hele anden halvleg med de samme 11 mand.

Kampen bølgede frem og tilbage indtil TOF fik tildelt et straffespark. Lasse Thorn missede fra pletten, men fulgte op på riposten og udlignede til 2-2.

Utilfredsheden fra Albertslund var til at føle på, og brokkeriet til kampens dommer blev så voldsomt, at der blev uddelt et direkte rødt kort for truende adfærd.

Uheldigvis for de undertippede TOF-drenge fik Albertslund selv ilkendt straffespark få minutter efter og så var stillingen 2-3.

TOF pressede på, men misbrugte et par halve chancer inden Albertslund afgjorde kampen til 2-4 i slutminutterne.

En fin indsats med rigtig gode takter, som skal tages videre til de sidste kampe i serie 4-rækken.