Én sejr mere -> oprykning til serie 3

Én sejr mere -> oprykning til serie 3

TOF 1. seniorer havde lørdag eftermiddag besøg af et forstærket FK Sydsjælland-hold, som til dagens kamp havde fået assistance fra en gammel klublegende samt en notorisk målscorer i de øvre sjællandske serie-rækker.

Der ventede derfor på papiret et opgør, hvor TOF måtte affinde sig med en underdog-rolle på trods af de solide placering på 2. pladsen i rækken.
TOF kunne med en sejr kombineret med ‘de rigtige’ resultater i et par andre kampe sikre sig oprykning allerede denne eftermiddag med 3 spillerunder igen.

Kampen blev en meget jævnbyrdig og intens match og på trods af, at begge hold havde fornuftige scoringsmuligheder endte opgøret uden scoringer.

Da nærmeste forfølger fra Faxe ligeledes spillede 0-0 i deres kamp, ligger landet således at TOF blot mangler én sejr for at sikre sig oprykningen.

Denne kan komme allerede nu på lørdag hjemme mod Nyråd / Langebæk Alliancen, som frister en tilværelse i bunden af rækken.

Der forventes godt vejr, massere af tilskuere og forhåbentlig 3 point med dertilhørende oprykningsfest.!

Ses vi ?

NB!! Der vil i ugens løb blive lagt information på hjemmesiden og Facebook omkring lørdagens kamp og arrangementet herom.!

Lukket for kommentarer.

@Toksværd Olstrup Fodbold