6 senior-point på Møn

6 senior-point på Møn

Lørdagens Møn-tur startede for 1. holdets vedkommende på Hjertebjerg Stadion mod en afbudsramt Østmøn-hold. Sejren var aldrig i fare efter en 5-0-pauseføring.
Kampen sluttede 6-0 til TOF. Målscorere: Sebastian Lundgreen med 2, Lasse Thorn, Rasmus Pedersen, Aske Niekrenz og Dennis Høholt Larsen.

Med sejren rykker TOF tættere på indfrielsen af målsætningen om oprykning til serie 3. Der resterer nu 4 kampe sæsonen og TOF skal bruge 6 point for matematisk sikring, men allerede lørdag kan oprykningen faktisk komme i hus med en sejr over FK Sydsjælland samtidig med at Faxe BK sætter point til. (NB.! FK Sydsjælland kan ikke rykke op, da de tidligere i sæsonen har trukket sit første hold i serie 2 helt ud af rækken).

2. holdet fulgte op med en om muligt endnu flottere sejr på Møn Stadion mod Møns FK. Cifrene blev 2-0, men taget i betragtning af de utroligt mange afbud, som Chapper havde fået, var sejren imponerende. Klubkoryfæet Kenneth Sørensen åbnede scoringsballet og Dennis Larsen lukkede målfesten. Med til historien hører, at Kenneth startede kampen som målmand.

Lukket for kommentarer.

@Toksværd Olstrup Fodbold