Peter Mortensens 60 års jubilæum i Toksværd

Peter Mortensens 60 års jubilæum i Toksværd

Vores allesammens Peter Mortensen har nu kæmpet for Toksværd Fodbold i 60 år.! Uanset om vi snakker regn, sne, slud eller solskin så er Peter M trofast mødt op og fyldt drikkedunke, pumpet bold, samlet kegler og vinket på sidelinje – og han er still going strong.!!

Det SKAL selvfølgelig fejres.!
Derfor inviteres til jubilæumsfest fredag d. 25.8 kl. 17.00-18.00 i Toksværd Klubhus. 
TOF’s 1. hold spiller sæsonens første hjemmekamp på stadion kl. 18.00 denne aften, så festen fortsætter forhåbentlig på grønsværen efter at vi allesammen har fejret Peter M i klubhuset, hvor der serveres en bid mad fra ostebordet og en stor fadbamse…

Dette er ligeledes oprettet som en begivenhed på Facebook, hvor man meget gerne må tilmelde sig hvis man jar mulighed for det.

/TOF’s Bestyrelse

Lukket for kommentarer.

@Toksværd Olstrup Fodbold