Kæmpe Afslutningsdag i TOF

Kæmpe Afslutningsdag i TOF

Kære alle ungdomsspillere i TOF (og forældre),

Lørdag d. 22. oktober afholder TOF en stor festdag som afslutning på udendørsfodbolden i 2022.

Alle børn (og meget gerne forældre) mødes kl. 10.00 på TOF’s baner, hvor vi laver en masse sjove fodboldlege i en times tid eller halvanden alt efter vejret. Herefter byder klubben på en bid mad og en juice til alle børnene i klubhuset. Forældre har naturligvis også mulighed for at købe lidt godt til maven og ganen i klubhuset, hvor der som sædvanligt bydes på forskellige godter.

Kl. 12.00 er alle klubbens sponsorer inviteret på besøg i klubben, inden vores senior 1. hold og senior 2. hold spiller deres kampe på stadionbanen kl. 13.00 og 15.00. Vi håber naturligvis, at mange børn og forældre har lyst til at blive og bakke op om disse kampe også.

Alt i alt bliver det forhåbentlig en kæmpe dag i klubben, hvor vi fra bestyrelsens side har et håb om, at mødes med alle spillere, forældre, trænere samt interessenter for at sige tak for endnu en god TOF-sæson.

Tilmelding til nærmeste træner senest d. 10. oktober, så vi kan danne os et cirkatal over deltagere med henblik på planlægning af dagen samt indkøb af mad og drikke…

Vi håber at se Jer alle – og naturligvis håber vi på, at alle finder TOF-fodboldtrøjen frem og tager på.!!!

Lukket for kommentarer.

@Toksværd Olstrup Fodbold